Artiștii Global Records Latin, Kryan, Fabyan, Yoandri și Micke Moreno au avut parte de o întâlnire neașteptată la filmările videoclipul „Eres Tú"
2017-11-02 22:34:53

Artiștii Global Records Latin, Kryan, Fabyan, Yoandri și Micke Moreno, lansează piesa și videoclipul „Eres Tú”. Melodia a fost compusă de Alexandru Cotoi împreună cu artiștii înșiși.

Videoclipul a fost filmat de Khaled Mokhtar, care a colaborat cu artiști de renume precum Daddy Yankee, INNA sau Alexandra Stan.

Eres Tu – Kryan, Fabyan, Yoandri, Micke Moreno
Official Video
Filmările pentru „Eres Tú” au avut loc în S Club și pe câteva străduțe din București, despre care artiștii spun că le-au amintit de locurile copilăriei și de casele bunicilor lor din Columbia, Cuba și Puerto Rico.

„Atmosfera a fost una pur latină, condimentată cu multe surprize. O să vedeți un personaj foarte pitoresc, o doamnă în vârstă, care a apărut pe neașteptate și a intrat în jocul nostru, potrivindu-se perfect în acest rol. Mai ales că la noi, în America Latină, tradiția urbană este ca cea mai în etate doamnă de pe stradă să își asume ipostaza de bunică a tuturor copiilor din vecini. Când ei vor să iasă în oraș, trebuie să obțină binecuvantarea acesteia”, spun cei patru artiști, amuzați de întâmplare și de momentul spontan de la filmări.
Kryan, Fabyan, Yoandri și Micke Moreno spun că s-au distrat lucrând la piesă. „Ne știm de câțiva ani buni și a fost foarte amuzant să lucrăm împreună pentru Eres Tú”, a declarat Yoandri.

Și pentru Kryan această experiență este de neuitat. „Este incredibil că, filmând un videoclip atât de departe de Columbia, țara mea natală, m-am simțit atât de aproape de casă, pe străzile din București! În plus, ne-am distrat și am avut alături de noi o echipă excelentă și femei foarte frumoase!”, încheie cântărețul.

Fabyan caracterizează acest proiect ca pe o „colaborare extraordinară, iar piesa are un ritm care pur și simplu te face să dansezi. Cred că în asta constă magia ei. A fost minunat să lucrez cu prieteni, dar și cu un producător atât de bun și dedicat cum este Alex Cotoi. Sunt convins că toată lumea se va bucura de această piesă la fel de mult ca și noi”, concluzionează artistul.

La rândul său, Micke Moreno declară: „Toată această experiență, de la a scrie, a înregistra și până la producția și filmarea videoclipului, a fost plină de satisfacții, fructuoasă și am învățat foarte multe lucruri, în special de la Alex Cotoi. A fost ca o călătorie inițiatică”.
Kryan provine dintr-un mic orășel din Columbia, iar marele său vis a fost acela de a împărtăși lumii întregi dragostea sa pentru reggaeton, pentru ritmurile pline de pasiune și nerv ale acestui stil muzical. Kryan a fost remarcat de Carlos Vives, care l-a invitat să cânte regulat în restaurantul său, cel mai mare și mai faimos din Bogota, locul unde se adună superstaruri precum Shakira sau Maluma.

În 2016, Kryan a fost semifinalist la „La Voz Teens” și tot aici a și fost remarcat de Global Records.

Artistul Global Records Latin de origine portoricană, Fabyan Sanchez, s-a născut în Corozal, un orășel de munte din Puerto Rico și provine dintr-o familie de muzicieni și artiști. A devenit cunoscut publicului în urma participării la emisiunea „La Banda”, acolo unde i-a cunoscut și pe Yoandri si Micke Moreno. El a lansat în luna octombrie primul său single, cu videoclip oficial – „Sin Tí”.

Melodia este compusă împreună cu Vlad Lucan (‘Diggy Down – INNA’) și Achi, în cadrul sesiunii de producție organizată în România.

Născut în vara anului 1999 în Miami, Florida, Yoandri Cabrera este descendent dintr-o familie cubaneză și și-a început cariera muzicală în talent show-uri TV.

În 2014 a avut ocazia de a lucra cu Prince Royce la „La Voz Kids”. Adevăratul succes a urmat după participarea la show-ul TV „La Banda”, alături de Fabyan Sanchez. Primul său turneu a însemnat un succes extraordinar, reușind să cucerească publicul din Mexic și Statele Unite până în Republica Dominicană, Puerto Rico, Ecuador, Spania, Argentina etc. Așa se face că Yoandri a câștigat în scurt timp admirația unor artiști mari precum Ricky Martin, Laura Pausini și Alejandro Sanz, care nu s-au sfiit să-l laude și să-l susțină.

Micke Moreno este de origine columbiană și a moștenit talentul artistic de la părinții săi. La numai 3 ani a apărut într-un serial TV, iar rolul acesta i-a deschis drumul către nu mai puțin de 70 de producții din domenii variate, de la televiziune, la film, reclame, videoclipuri, soap opera, piese de teatru și concerte. Și-a dezvoltat latura artistică de mic, mai ales că a crescut printre artiști de circ, actori, muzicieni, iar acum are o carieră de succes, de mai bine de 15 ani, ca regizor, actor, cântăreț.

În 2016 a participat la show-ul TV „La Banda”, alături de Yoandri Cabrera și Fabyan Sanchez.

Micke Moreno a lansat primul single, “El Amor”, feat cu Antonia, adunând aproape 7 milioane vizualizări.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei „Eres tu”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *