Artistii Cat Music, castigatori ai Premiilor Muzicale Radio Romania 2017
2017-04-25 22:03:32

Luni seara, la Sala Radio, au fost desemnati castigatorii celei de-a XV-a editii a Premiilor Muzicale Radio Romania (PMRR). Delia a avut cele mai multe nominalizari si a concurat la noua categorii. Artista a primit trei trofee: ‘Albumul anului’ („Deliria“), ‘Cea mai buna piesa pop’ (“Gura ta” ft. Deepcentral) şi ‘Cel mai bun duet’ („Gura ta“ ft. Deepcentral).

Smiley a castigat alaturi de Serban Cazan premiul pentru ‘Cel mai bun compozitor/producator’. Castigator la categoria ‘Cel mai bun mesaj’ a fost din nou Smiley, cu piesa “Indragostit (desi n-am vrut)”. Radio Romania l-a rasplatit si pe Florin Ristei pentru ‘Cea mai buna voce masculina’, iar DJ Sava si Irina Rimes au fost premiati pentru ‘Cea mai buna piesa pop-dance’ – “I loved you”, single ce a adunat peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube.

La aceste categorii au fost nominalizati 35 de artisti si 32 de piese și albume. Premiile au fost inmanate de invitati speciali, personalitati din industria muzicala si oameni de radio. Castigatorii editiei din acest an au urcat pe scena Salii Radio si au incantat publicul cu un live show plin de energie. Printre artistii nominalizati in cadrul galei s-au regasit si Feli, Lidia Buble, Monoir, Voltaj, Stela Botan si Directia 5.

Ce parere aveti?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *