Arsenium, ex O-Zone, lanseaza single-ul „Depresie”
2019-02-14 18:54:12

Arsenium, fostul membru al trupei O-Zone, lanseaza pentru prima oara o piesa in limba romana – #Depresie. Compusa de catre artist impreuna cu Serban Cazan, Lucian Nagy si Ana Stancu, #Depresie este o piesa despre inimi frante, greseli, remuscari si tristete.

“#Depresie este o piesa in care sigur se regasesc multi oameni. Pentru mine este prima oara cand sunt fara ea de Ziua Indragostitilor… Prin acest cantec incerc sa ii spun ei ca am inteles, ca am invatat. Le multumesc lui Serban, lui Lucian si Anei, cei alaturi de care am lucrat la piesa si care au inteles atat de bine ce simt si ce încerc sa transmit”, marturiseste Arsenium.

Membru fondator al proiectului de succes mondial O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alaturi de Dan Balan si Radu Sirbu, cu hituri precum “Dragostea din tei”, “Despre tine” si “De ce plang chitarele”. In 2006, reprezinta Moldova la Eurovision cu piesa “Loca”, iar in 2008 lanseaza “Rumadai”, single ce a ajuns in Top 100 in tari precum Germania si Austria. In 2014, artistul reprezinta Romania in cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latina, si castiga premiul pentru “Best Performer”. De-a lungul timpului, artistul a lansat piese precum “Love Me… Love Me”, “Porque te amo”,”Bella Bella” si “Bon ami”, (alaturi de Mianna si Heren).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *