Arsenium este membru in juriul Festivalului Cerbul de Aur 2018
2018-08-29 17:24:09

Arsenium este unul dintre cei sapte membri ai juriului international desemnat pentru editia aniversara de anul acesta a Festivalului Concurs International Cerbul de Aur care se desfasoara in Brasov, intre 29 august si 2 septembrie.

Alaturi de Edvin Marton din Ungaria, Gigliola Cinquetti, Kristina Cepraga Goodwin si Luminita Dobrescu din Italia, Eleni Foureira din Grecia si Madalin Voicu din Romania, artistul va decide castigatorii premiilor in valoare totala de 65 de mii de euro, oferite in cadrul editiei din acest an a festivalului.

Pentru Arsenium nu este prima oara cand vine la Brasov unde a sustinut deja numeroase concerte. Nu e nici prima oara cand participa la Festivalul Cerbul de Aur insa de data aceasta este membru al juriului. Cantaretul a urcat in 2005 pe scena Cerbului, pentru a sustine un ultim concert ca membru al trupei de succes mondial O-Zone.

„Sunt nespus de fericit sa fiu in juriu, mai ales in aceasta editie aniversara ce marcheaza Centenarul Romaniei. Stiu prin ce trec concurentii si cunosc emotiile celor de pe scena. De asemenea imi este familiara si perspectiva juratilor, eu fiind deja, pentru al doilea an, in juriul unui festival international de muzica pentru tineri, din Republica Moldova. Acest festival inseamna o adevarata desfasurare de forte si cred ca telespectatorii vor avea parte de un show extraordinar.„ declara artistul.

Membru al proiectului de succes mondial, O-Zone, Arsenie Todiras aka Arsenium a cucerit lumea alaturi de Dan Balan si Radu Sirbu, cu hituri precum “Dragostea din tei”, “Despre tine” si “De ce plang chitarele”. In 2006, reprezinta Moldova la Eurovision cu piesa “Loca”, iar in 2008, lanseaza “Rumadai”, single ce a ajuns in Top 100 in tari precum Germania si Austria. In 2014, artistul reprezinta Romania in cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latina, si castiga premiul pentru “Best Performer”. Pana astazi, artistul a lansat piese precum “Love Me… Love Me”, “Porque te amo” si “Bella Bella”. Ultimul single lansat de Arsenium se numeste „Bon Ami”.

Festivalul International Cerbul de Aur este un brand de prestigiu al TVR si a debutat in anul 1968. Pana in prezent a avut 17 editii, ultima dintre acestea fiind organizata in anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival international de muzica organizat in Romania. De-a lungul anilor, acest festival a gazduit aparitii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow si multi altii.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *