Aris a lansat piesa si videoclipul "Lies" in colaborare cu DJ-ii rusi ONeil si Crosby
2020-11-10 20:17:12

Fosta concurentă de la “Vocea României”, “X Factor” şi “The Four” s-a reinventat şi a dat din nou lovitura peste hotare. Aris, pe numele ei adevarat Larisa Ciortan, a lansay o nouă melodie care se numeste “Lies” pentru care a filmat un videoclip pe strazile din Bucuresti in care apare imbracasa extrem de sexy la temperaturi destul de scazute.

După hitul “S.O.S.”, care a lansat-o pe Aris pe piața internațională, dar și după multe alte piese de succes precum “Tumblin’ down”, “Love again”, “Streets of Paris” sau “Stop”, solista lansează o nouă melodie care se numește “Lies” la care a filmat si un videoclip destul de interesant, filmat pe strazile din Bucuresti. “Lies” e o colaborare cu dj-producatorii rusi ONEIL si Crosby.

“Povestea piesei a inceput anul trecut in decembrie printr-un mesaj pe facebook venit din partea lui Crosby, care mi-a propus sa colaboram si mi-a trimis instrumentalul piesei pentru a compune linia melodica si versurile. Initial, instrumentalul pe care l-am primit si pe care am compus era diferit. Insa, in momentul in care le-am trimis vocile inregistrate in studio, producatorii au decis sa aduca piesa in varianta pe care acum o puteti asculta cu totii”. Piesa a fost semnata cu casa de discuri Damilaris Records, care s-a ocupat de licentierea ei in tari precum Grecia, Cipru (Panik Records), Rusia (Effective Records), Turcia (Yeni Dunya), Israel (Teta Records), Bulgaria (Virginia Records), Coreea de Sud (Sound Republica), Romania (Cat Music), urmanad sa fie promovata. Mesajul este dedicat celor care se indragostesc de persoanele nepotrivite si sunt dispusi sa isi sacrifice propria fericire si sa accepte minciuni, fara a realiza ca odata cu trecerea timpului acestea pot provoca rani adanci. Videoclipul a fost realizat de Cristian Pistol si Isabela Dan. Am ales sa filmam noaptea in Bucuresti, deoarece ne-am dorit ca orasul sa fie cat mai putin populat, insa am avut parte in timpul filmarilor de multi trecatori curiosi care intrau in cadru, dar si de biciclisti si masini care se opreau si claxonau. Cu toate acestea, curiosii au disparut la montaj, asa ca am reusit sa avem in videoclip un oras destul de gol”, ne-a povestit solista.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *