Ariana Grande X Social House lansează piesa „boyfriend"
2019-08-02 18:10:31

La începutul lunii august, Ariana Grande își bucură enorm fanii prin lansarea piesei & videoclipului „boyfriend”, o colaborare inedită cu Social House, renumitul duo de rapperi, scriitori și producători din LA.

„Mereu ne-am simțit bine să lucrăm alături de Ariana, așa că nu putem decât să ne bucurăm că această piesă este pregătită să fie ascultată de toți fanii noștri. Sperăm că întreaga lume o va îndrăgi la fel de mult ca noi”, declară Social House.
Social House – format din Michael „Mikey” Foster și Charles „Scootie” Anderson – va lansa EP-ul de debut, „Everything Changed…”, vinerea viitoare, care va include și single-ul „Haunt You”. Născuți și crescuți în Pittsburgh, Foster și Anderson s-au întâlnit prin intermediul producătorului Tommy Brown, alături de care au ajuns să compună unele dintre cele mai mari hit-uri ale peisajului muzical actual, precum „thank u, next” și „7 Rings” ale Arianei Grande. Single-ul lor de debut, lansat în 2018, „Magic in the Hamptons” feat. Lil Yachty a strâns peste 100 de milioane de ascultări până acum și deschide drumul succesului pentru noul EP semnat Social House.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *