Ariana Grande si Drake, cei mai buni artisti internationali la Brit Awards 2019
2019-02-22 17:23:19

Cei mai buni artisti britanici si internationali au fost desemnati la Gala Brit Awards 2019, care a avut loc pe 20 februarie, in Londra, pe O2 Arena. Gala a putut fi urmarita si live, prin transmisiune directa pe YouTube.

De departe, anul acesta, vedetele galei au fost Drake si Ariana Grande care au cucerit cele mai ravnite categorii, plecand acasa cu titlurile de Best International Artists.

La doar cateva saptamani dupa ce a lansat albumul „thank u, next”, Ariana Grande se afla pe culmile gloriei, doborand record dupa record si atingand performante la care orice artist de talie internationala viseaza – superstarul pop ocupa acum primele trei pozitii ale topului Hot 100, performanta nemaivazuta din ’64 si atinsa de legendara trupa The Beatles. Nu doar ca cel mai recent album al sau, “thank u, next” este #1 in clasamentul Billboard 200, dar Ariana a primit si premiul Brit Awards, la categoria “Best International Female Solo”.

Asculta/ Descarca albumul “thank u, next” aici

Drake a fost, de asemenea, recompensat pentru succesul inregistrat cu cel mai recent album al sau, “Scorpion” si a primit titlul de “Best International Male Solo”. „Scorpion” l-a propulsat pe Drake direct pe cele mai inalte culmi ale succesului – ocupand primele pozitii in topurile platformelor digitale si dominand topul Billboard Top 200 timp de 5 saptamani.

Asculta/ Descarca albumul “Scorpion” aici

Supriza Galei Brit Awards de anul acesta a fost trupa 1975, care, de altfel, a oferit si un moment live de exceptie, interpretand piesa “Sincerity Is Scary”. Momentul poate fi urmarit aici.

1975 a plecat acasa nu cu unul, ci doua premii, la categoriile “Best British Group”, respectiv “Mastercard Best British Album”, pentru cel mai recent album, “A Brief Inquiry Into Online Relationships”, lansat pe 30 noiembrie anul trecut.

Asculta/ Descarca albumul “1975” aici

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *