Ariana Grande le transmite „thank u, next" tuturor clasamentelor globale
2019-02-11 16:34:38

La 6 luni dupa ce facut furori cu albumul „Sweetener” – proaspat premiat la Grammy’s, Ariana Grande intrece orice asteptari si bariere umane odata cu succesul sau si ascensiunea instantanee a noului sau material, „thank u, next”.

In acest moment, Ariana Grande a devenit cea mai ascultata artista pop, datorita numarului halucinant de stream-uri, doborand recordul Apple Music atat pentru pentru numarul de ascultari inregistrate in primele 24 de ore de catre o artista, cat si pentru cele mai multe ascultari inregistrate de un album pop – „thank u, next”. Conform topurilor iTunes, „thank u, next” este #1 in 86 de tari, inclusiv Romania. Noul album semnat Ariana Grande a debutat pe primele 9 pozitii ale clasamentului global Spotify si in top 10 al clasamentului global Apple Music. „7 rings” este #1 in Billboard Hot 100 si a dominat clasamentul global Spotify inca de cand a fost lansat. Noul single, „break up with your girlfriend, i’m bored” a debutat pe primul loc in clasamentul YouTube Global.

In Romania, videoclipul piesei „break up with your girlfriend, i’m bored” se afla in continuare printre primele locuri in tendinte pe YouTube, inregistrand peste 45 de milioane de vizualizari. De asemenea, piesele de pe albumul „thank u, next” se regasesc pe primele pozitii in clasamentele celor mai ascultate piese de pe Spotify si iTunes. Acestea fiind spuse, a devenit o certitudine faptul ca Ariana este cel mai popular artist al momentului, ocuparea primei pozitii in Billboard 200 reprezentand doar o formalitate.

Spre deosebire de „Sweetener”, albumul „thank u, next” nu isi propune sa fie o demonstratie vocala, ci sa spuna o poveste prin intermediul celor 12 piese. „thank u, next” este portalul prin intermediul caruia ascultatorul poate patrunde si fi martorul celor mai intime si oneste ganduri ale Arianei Grande. Muzica este dovada concreta a unei evolutii personale care se rasfrange si asupra planului profesional, care a generat unul dintre cele mai bune albume pop din ultimii ani.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *