Ariana Grande lanseaza videoclipul piesei „Thank U, Next"
2018-12-08 17:23:47

Ariana Grande recreaza un segment clasic din comediile mileniale in videoclipul piesei „Thank U, Next”.
Materialul vizual care insoteste piesa este regizat de catre Hannah Lux Davis si aduce impreuna prieteni apropiati ai Arianei, precum Troye Sivan si Liz Gillies, dar si cateva staruri cunoscute pentru rolurile lor in cadrul acestui tip de filme.
Primele cadre ale videoclipului ii redau pe Sivan si Jonathan Bennett, actorul ce a jucat rolul lui Aaron Samuels in „Mean Girls”, facand aluzie la scena in care studentii din film vorbesc despre legenda Reginei George, interpretata de insasi Ariana Grande. Pe tot parcursul videoclipului, Ariana isi enumera toti fostii iubiti, precum versurile piesei anunta. In ultimele scene, Ariana alege sa recreeze cateva scene din cunoscutul film „Legally Blonde”.
„Thank U, Next” este un single neinclus pe albumul „Sweetener”, lansat in luna august a acestui an, care va da titlul noului album de studio al artistei. De asemenea, „Thank U, Next” este primul single al Arianei Grande care a ajuns sa ocupe prima pozitie in Billboard Hot 100 timp de trei saptamani si totodata piesa cu cea mai rapida evolutie din istoria Spotify, depasind 100 de milioane de streamuri in doar 11 zile, in timp ce videoclipul piesei a detronat recordul YouTube in ceea ce priveste numarul de vizualizari inregistrate in primele 24 de ore (55 de milioane).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *