Ariana Grande ia cu asalt clasamentul Hot 100
2019-02-20 19:37:49

Un moment istoric in muzica mondiala: Ariana Grande ocupa primele 3 locuri in topul Billboard Hot 100, la 55 de ani de la anteriorul record!

Ariana Grande tine cu orice pret sa arate lumii ca, atunci cand vine vorba despre muzica, limitele sunt doar de ordin psihologic, iar granitele sunt facute pentru a fi depasite – superstarul pop ocupa acum primele trei pozitii ale topului Hot 100, performanta nemaivazuta din ’64 si atinsa de legendara trupa The Beatles.

„7 rings” conduce clasamentul pentru a patra saptamana, fiind urmata de „break up with your girlfriend, I’m bored” si „thank u, next”, care a urcat pe a 3-a pozitie, de pe pozitia a 7-a.

La doar doua saptamani dupa ce a lansat albumul „thank u, next”, Ariana Grande se afla pe culmile gloriei, doborand record dupa record si atingand performante la care orice artist de talie internationala viseza. Pentru ca succesul albumului sa fie incontestabil, „thank u, next” devine #1 in clasamentul Billboard 200, iar Ariana Grande doboara si recordul pentru cele mai multe piese (11) aflate simultan in top 40 Billboard Hot 100.

„thank u, next”, cel de-al cincilea album al Arianei, reuneste single-urile de succes – “imagine”, “thank u, next”, „break up with your girlfriend, I’m bored” si “7 rings”, dar si alte noua piese originale, care completeaza in mod magistral povestea materialului. De la piese inovatoare si pline de culoare, precum „bloodline”, pana la cantece emotionante, cu versuri coplesitoare – „ghostin”, noul album semnat Ariana Grande reda un sunet complet nou si prezinta ascultatorilor o noua ipostaza a artistei.

Poti asculta/ descarca albumul “thank u, next” aici: https://umusic.lnk.to/arianagrandethankunextPR. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *