Arando nu lasa vara sa plece usor cu noua sa piesa "Pina Colada"!
2016-09-17 21:45:12

Calendarul arata ca e deja septembrie, dar amintirile si emotiile traite in aceasta vara nu se lasa si ne mentin captivi. Sound-ul venit din difuzoarele radio e si el complice, mai ales ca Arando lanseaza o noua piesa cu gust puternic de vacanta “Pina Colada”.

DJ-ul cunoscut care a mixat cu nume mari precum ATB sau Josh Gallahan a colaborat cu frumoasa si talentata Oana Radu, iar rezultatul este o piesa fresh, cu un ritm catchy si placut precum bine cunoscuta bautura.

Despre aceasta lansare, Arando declara: “Am apreciat-o pe Oana inca de cand am vazut-o la Vocea Romaniei, iar vocea ei m-a cucerit si mi-a trezit dorinta unei colaborari. Acum ca s-a intamplat sunt foarte entuziasmat si sper sa facem cat mai multi oameni fericiti, sa le transmitem energia pe care am depus-o in crearea acestei piesei.”

Piesa “Pina Colada” surprinde prin vibe-ul vesel si jucaus si e dovada evidenta ca spiritul de vacanta nu pleaca singur, si dispozitia buna il mentine viu chiar si in timpul rece!

Asadar, haideti sa ascultam impreuna noa piesa a lui Arando Marquez, “Pina Colada”, un featuring cu Oana Radu, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *