Anushka ne duce la nivelul urmator
2016-03-22 19:28:37

Anushka se ridica la cel mai inalt nivel in cel mai recent single, “On Your Level”.

Cu un sound fresh, piesa este un manifest al puterii feminine care nu se lasa intimidata de orice tehnica de seductie si care detine controlul in ciuda aparentelor.

“Timp de 10 ani am fost backing vocal pentru majoritatea artistilor romani, experienta care m-a ajutat enorm in drumul pe care am visat inca din copilarie sa pasesc. Cred ca e momentul sa pun in scena cunostintele dobandite si sper ca prima impresie sa fie una frumoasa.” a declarat Anushka.

Anushka a devenit cunoscuta milioanelor de telespectatori ale concursului Vocea Romaniei, acolo unde a impresionat audienta cu interpretarile sale emotionante.

Originara din Iasi, artista a mostenit din familie talentul si inclinatia catre muzica. Inca din copilarie, Anushka si-a manifestat pasiunea pentru muzica si dans si de atunci a inceput sa ia lectii de canto, sa participe la concursuri, ba chiar si-a infiintat propria ei trupa de fete.

La 17 ani, artista a venit la Bucuresti si s-a inscris la scoala Danei Dorian pentru a-si imbunatati tehnica vocala. Mai apoi, dupa absolvirea liceului, Anushka a decis sa urmeze cursurile Facultatii de Jurnalism.

Totodata, Anushka a facut parte din trupa vocala “Pinky” timp de 7 ani, perioada in care a castigat tot mai multa notorietate. Artista a mai facut parte ca backing vocals din numeroase proiecte precum Eurovision sau festivalul Cerbul de Aur, talent show-ul Vocea Romaniei, Romanian Music Awards, si a cantat alaturi de artisti precum Corina, Connect-R, Smiley, Monica Anghel si multi altii.

Intotdeauna surprinzatoare, fascinanta si perseverenta, Anushka se remarca prin stilul sau unic, puternic care ii ofera o alura de invingatoare, depasind noi hotare cu fiecare aparitie.

Asadar, va invit cu mare drag sa urmarim clipul noului single al frumoasei Anushka, “On Your Level”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=OJ6kuRyIfjQ

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *