Anul 2017, un real succes pentru artistii Global Records
2018-01-19 19:56:23

Anul 2017 a fost unul plin de reușite pentru artiștii Global Records și piesele lansate de aceștia.

Astfel că The Motans și Delia cu piesa “Weekend” au cucerit radiourile și televiziunile muzicale și conform Mediaforest, este piesa anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizualizări.

“Nu mă așteptam, este o veste extraordinară și mulțumesc publicului pentru suport, radiourilor și televiziunilor pentru difuzare și Deliei pentru că a acceptat invitația mea de a cânta piesa “Weekend”, a declarat The Motans.

În topul celor mai difuzate piese din România în 2017, pe locul 2 se află Carla’s Dreams “Până la sânge”, pe locul 6 Delia cu Manache “Rămâi cu bine”, pe locul 8 Carla’s Dreams “Antiexemplu” și pe locul 11, INNA și Erik “Ruleta”.

De asemenea, cea de-a doua colaborare a lui The Motans cu un artist român – INNA pentru “Nota de plată” este pe locul 1 pe radiouri și televiziuni muzicale, cu peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

Pe locul 3, se află Vanotek cu Eneli – ” Tell Me Who”, pe locul 5 Carla’s Dreams “Beretta”, pe locul 6 “Bolnavi amândoi” a Irinei Rimes, pe locul 8 Mira “Uit de tine” și pe locul 10 Blacklist cu Carla’s Dreams “Tequila”.

Cel mai recent single lansat de ANTONIA cu Connect-R – “Adio” în mai puțin de 24 de ore, a devenit locul 1 în Trending pe YouTube și se menține pe această poziție.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *