Antonia - This Is Antonia (primul album)
2015-04-27 14:13:13

Cea mai frumoasa cantareata din Romania, Antonia a lansat primul album din cariera ei muzicala, material ce se numeste “This Is Antonia” si care include toate hiturile cu care cantareata le-a lansat pana acum.

Albumul este structurat astfel incat tonurile lente alterneaza cu cele ritmate ce invita la dans si reprezinta nu doar o colectie de hituri, ci reunirea unor momente care i-au marcat viata personala si profesionala, momente pe care Antonia a ales sa le exprime si sa le impartaseasca prin intermediul muzicii.

“Sunt foarte fericita ca am lansat primul meu album. ‘This is Antonia’ este rodul muncii din ultimii 5 ani, contine piese dragi mie, care m-au adus aproape de fanii mei – de publicul din Romania si din strainatate”, a declarat Antonia.

Hit-ul “Marabou” deschide discul; acesta s-a situat pe prima pozitie in topul celor mai difuzate 100 de piese romanesti pentru mai multe saptamani la rand. Lansat la inceputul lui 2013, senzualul “Marabou” a fost compus si produs de catre danezul Thomas Troelsen si a depasit granitele Romaniei, auzindu-se pana in Turcia, Bulgaria sau Germania.

Discul continua cu piesa interpretata in colaborare cu artistul international Jay Sean, “Wild Horses”, care a fost scrisa in studiourile Wendy House Production din Londra de catre Noonie Bao – compozitoarea si vocalista proiectului Avicii feat. Nicky Romero, “I Could Be The One” – si Wayne Hector, cea responsabila pentru hiturile unor artisti ca Pussycat Dolls, Nicki Minaj, Olly Murs, Westlife, One Direction, The Wanted, Britney Spears, Mika sau Jason Derulo. Producatorul hitului “Wild Horses” a fost nimeni nimeni altul decat Axident (Inna – Cola Song, Far East Movement – Turn Up the Love).

Cel mai recent single, “Chica Loca”, precum si “Hurricane” (ft. Puya), primul manifest social al Antoniei care s-a clasat in Top 10 pozitii in airplay, nu aveau cum sa lipseasca din colectia celor mai bune piese ale artistei.

O alta piesa reprezentativa prezenta pe disc este incantatorul mix R’n’B si soul produs de DJ Afrojack, “Marionette”, care s-a bucurat de o campanie inedita pe radio inainte de lansarea oficiala. Timp de o saptamana un radio a difuzat-o fara sa dezvaluie cine o canta, provocand ascultatorii sa ghiceasca artista. Cei mai multi au indicat-o pe Rihanna, semnaland astfel ca vocea Antoniei combinata cu ritmul piesei are toate atributele unui succes global.

“Morena”, una dintre cele mai longevive si mai reprezentative piese dance de pe piata romaneasca, este cea care incheie tracklist-ul discului.

Antonia s-a remarcat pe piata muzicala inca de la debutul sau in 2010, frumusetea si talentul sau neputand trece neobservate. Artista a ajuns, astfel, sa domine scena romaneasca si chiar internationala inca de la varsta de 21 de ani dand lovitura de la primul hit, “Morena”, alaturi de Tom Boxer.

Antonia si-a format o comunitate de milioane de fani fiind una dintre cele mai iubite artiste din Romania. In plus, a reusit sa stranga zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, a fost distinsa cu numeroase premii importante printre care trofee la Media Music Awards sau Romanian Music Awards si a fost desemnata si “Best Pop Artist” in cadrul prestigioasei gale organizate de revista Elle.

Artista a creat si un teasing pentru album in cadrul concertului sustinut alaturi de Alex Velea la Sala Palatului in fata a 4000 de spectatori. Evenimentul grandios i-a reunit si pe Smiley, Marius Moga, Cabron, Puya, Sisu, Baxter sau Dan Bitman, iar impreuna cu o echipa de dansatori extraordinari si cu efectele vizuale dirijate de Iulian Moga, Antonia si Alex au facut un show incendiar.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *