ANTONIA prezintă ”I Think I Love Him”, o piesă care va da dependență de la primul play!
2021-07-17 20:25:38

Fanii Antoniei au motive de bucurie! Artista a revenit cu o nouă piesă care se numește “I Think I Love Him” și care te va trimite direct pe ringul de dans. Compusă de Iraida (Adelina Stîngă), Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, versuri de Adelina Stîngă și produsă de Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, “I Think I Love Him” este o piesă de dragoste cu un sound fresh, susținut de vocea recognoscibilă a Antoniei și interpretarea șoptită și sexy.

ANTONIA a filmat un videoclip de imagine pentru “I Think I Love Him” în regia lui Khaled Mokhtar, cu care artista a mai lucrat pentru “Marabou”, “Greșesc”, “Amya” și multe altele. Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video e formată din Claudiu Burcă (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

Pentru ANTONIA, vara a început oficial cu piesa “Îmi placi tu”, lansată cu videoclip oficial, colorat și plin de energie.

Antonia a lansat deja anul acesta mai multe piese: “Dinero” cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și funny, “Taifun”, compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

“Taifun” a fost lansată și în limba engleză și bulgară cu Toto H.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *