Antonia lansează "Îmi placi tu", o piesă cu vibe de vară și stare de bine
2021-04-01 17:47:38

Antonia își bucură fanii cu un nou single în limba română “Îmi placi tu”, lansat cu videoclip oficial colorat și plin de energie.

“Îmi placi tu” a fost compusă de Theea Miculescu, Viky Red și Irina Rimes și produsă de Viky Red și sună ca un adevărat imn al verii, o piesă caldă, energică și optimistă, o invitație la a trăi viața intens, onest, cu bucurie și din suflet.

Videoclipul pentru “Îmi placi tu” a fost regizat și filmat de NGM Creative – Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DoP) , concept de Andra Marta și Chris Poszet și o prezintă pe Antonia într-o lume de vis, un tărâm al fanteziei plin de culoare, cu stare de bine, dans și prieteni dragi aproape.

“Mi-a plăcut energia pe care o transmite piesa încă de la prima ascultare, optimismul molipsitor, așa că am știut că „Îmi placi tu” mi se potrivește. Și cine să spună povestea piesei mai bine decât echipa mea preferată de la NGM Creative? Enjoy “Îmi placi tu”!, a spus ANTONIA.

Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video a fost formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hairstyle), Cristina Crăciun (styling).

Antonia a lansat deja anul acesta mai multe piese: “Dinero” cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și funny, “Taifun”, compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

“Taifun” a fost lansată și în limba engleză și bulgară cu Toto H.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *