Antonia, invitata in show-ul celor de la Carla's Dreams de pe 7 mai de la Arenele Romane; piesa "Sub pielea mea", in topuri in Rusia si Ucraina
2016-04-14 21:50:52

Carla’s Dreams continua sa surprinda prin muzica lor, iar rezultatele continua sa apara.

Astfel ca remixul piesei “Sub pielea mea” a cucerit Ucraina si Rusia, unde pe YouTube este pe locul 2, respectiv 60.

In Romania, piesa “Sub pielea mea” si “Te rog” sunt in top 10 de saptamani intregi.

In plus, Carla’s Dreams continua sa bucure fanii din Bucuresti si din toata tara cu concerte sold out.

Pentru concertul de pe 7 mai de lansare a albumului ‘NGOC’, artistii o vor avea alaturi si pe Antonia, pe langa Delia si Loredana.

Pe 7 mai la Arenele Romane din Bucuresti (in aer liber), Global Records si BestMusic Live Concerts va invita la lansarea noului album Carla’s Dreams, al doilea din cariera, “NGOC”, un eveniment sustinut de Radio ZU, ZUTV si Antena 1. Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile si televiziunile din Romania “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar si piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”.

Carla’s Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers.

Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi”, (40 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania. Tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are 31 de milioane de vizualizari. Piesa “Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizari. La inceputul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari.

Biletele pentru lansarea Carla’s Dreams de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self – service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H).

Acestea fiind spuse, va invit cu drag la un eveniment Global Records si BestMusic Live Concerts, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *