Antonia in noul clip MIKE? Piesa este deja #8 pe iTunes Romania alaturi de Delia, Smiley si Rita Ora!
2018-04-02 12:29:56

Nu, nu este vorba despre Antonia ci despre sosia ei.

MIKE a lansat ieri un nou videoclip in care apare o prezenta feminina extrem de senzuala ce seamana foarte mult cu celebra cantareata Antonia. Este vorba despre Raluca, o dansatoare foarte sexy si plina de atitudine ce merge des cu MIKE in emisiuni si cu alti cantareti in concerte.

Piesa “Wait A Minute” semnata MIKE se bucura deja de un succes foarte mare, reusind sa ajunga pe pozitia #8 in topul iTunes Romania alaturi de Delia, Smiley si Rita Ora.

Videoclipul a fost regizat de Isabella Szanto, o fata foarte talentata cu o viziune noua. Piesa anunta primul album MIKE intitulat “Say It Loud”, ce va fi lansat foarte curand.

“Sunt foarte complesit de feedbackul piesei <>, dar si al clipului. De asemenea, abia astept sa lansez primul meu album pentru care am lucrat de la sfarsitul anului 2016 si are multe piese de care sunt mandru si am lucrat alaturi de Dorian Oswin, cel care a produs si piesa de acum”, declara MIKE.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Wait A Minute”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *