ANTONIA - "Dor de Tine" (piesa si videoclip nou)
2017-01-16 19:27:05

Antonia incepe anul in forta si lanseaza un single in limba romana. Piesa se numeste “Dor de tine” si a fost compusa de Irina Rimes si este produsa de catre Alex Cotoi si DJ Sava, producator executiv.

“Dor de tine” a aparut cu videoclip oficial regizat si filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a mai lucrat pentru “Marabou”, dar si pentru “Gresesc”.

In videoclip, apar ca personaje principale fetele de la Like One, cunoscute in mediul online de sute de mii de oameni care le apreciaza videourile amuzante, dar si Laura Musuroaea, vlogger si blogger de beauty de peste 6 ani.

“A fost tare atmosfera la filmari, relaxanta, pentru ca lucrez de fiecare data cu o echipa de oameni profesionisti, care imi inspira incredere si ii multumesc lui Khaled pentru inca un videoclip care imi place. M-am distrat cu fetele de la Like One, cu Laura Musuroaea, dar si cu toti cei prezenti pe set, m-am simtit ca la o petrecere”, a spus Antonia.

De imaginea Antoniei in videoclip s-a ocupat Cristina Craciun, iar fotografiile pe set au fost facute de Bogdan Moldovan.

Piesa are un sound energic, fresh, iar versurile vorbesc despre o stare continua de dor fata de persoana iubita.

“Ma bucur ca am inceput anul 2017 cu un single nou si sper ca le-am facut o surpriza placuta fanilor mei. “Dor de tine” este o piesa de dragoste frumoasa si sincera in care cred ca se regaseste orice persoana care iubeste.”, a declarat Antonia.

In 2016, Antonia a lansat “Gresesc”, Vorbeste lumea”, “Suna-ma” impreuna cu Carla’s Dreams, fiecare clip avand 18 milioane, 16 milioane, respectiv 21 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al artistei, dar si single-ul in engleza “Get Up and Dance” cu Achi.

Antonia deja lucreaza in studio si pentru alte piese pe care le va lansa anul acesta si va incepe in curand concertele.

“Dor de tine” este lansata la Global Records, una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Alexandra Stan, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei Antonia, “Dor de Tine”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Credit foto: Bogdan Moldovan.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *