Antidot feat. Ruxandra Tomulesei – Cel mai frumos cadou

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Dupa colaborarea cu Ella G. pentru piesa “In lipsa ta”, rapperul Antidot lanseaza single-ul intitulat “Cel Mai Frumos Cadou”, in colaborare cu solista Ruxandra Tomulesei, o voce calda si patrunzatoare.

“Povestea piesei a fost scrisa acum ceva ani in urma si este inspirata dintr-o fosta relatie de-a mea, insa de abia acum a venit si vremea lansarii ei. Cum aveam strofele terminate, aveam nevoie de un refren, si asa a venit colaborarea cu Ruxandra, o voce foarte buna, pe placul meu, care atunci cand a intrat in studio, prin profesionalismul ei, am stiut ca o sa aduca un aport bun pe piesa”, a declarat Antidot.

Antidot este un tanar artist din Iasi, are varsta de 25 de ani si face muzica Hip-Hop incepand cu anul 2001, pana in prezent are 3 albume la activ si multe single-uri lansate.

Ruxandra Tomulesei a adaugat: “Sunt mandra ca am reusit sa ajung unde mi-am propus, insa drumul meu nu se opreste aici. Colaborarea cu Andrei dovedeste asta . Amandoi am asteptat cu nerabdare ca aceasta piesa sa fie gata si sa o lansam curand. Este o melodie sensibila, insa puternica prin mesajul transmis , deoarece exprima sentimente ce fiecare persoana le traieste macar o data in viata. Ii multumesc lui Andrei ca a fost atat de rabdator cu mine si il admir pentru toata munca pe care o depune pentru a-si indeplini visul!”

Ruxandra a inceput sa cante de la 3 ani, participand la numeroase concursuri in tara cat si in strainatate, un moment important fiind participarea la X-Factor in anul 2013, in prezent studiaza la Conservator.

Piesa a fost compusa si scrisa de catre Antidot iar la mix-masterul piesei a lucrat in studiourile AndyMusic impreuna cu un tanar artist si inginer de sunet, Alessander, coperta piesei fiind realizata de catre fotograful Sorin Andrei.

Aaadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna piesa “Cel Mai Frumos Cadou”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii