Antidot feat. Alexo - Printre vise calator (videoclip nou)
2015-04-07 12:11:47

Antidot revine in atentia publicului si lanseaza noul single “Printre vise calator”, un featuring cu Alexo, piesa beneficiind si de un clip incitant.

Subiectul piesei este foarte simplu, iar artistii spun ca versurile sunt inspirate din viata lor reala si cu siguranta cei care vor asculta aceasta piesa, se vor regasi in ea, principalul subiect al piesei fiind despre o fosta relatie in care totul era bine si frumos, insa totul s-a destramat si regretele nu intarzie sa apara.

Compozitorii piesei sunt Antidot si Alexo, instrumentalul este produs de catre Mario Beatz, piesa a fost imprimata in studiourile AndyMedia, iar mix-masterul a fost realizat de catre Antidot si Alex Maxim.

Antidot isi incepe activitatea muzicala inca din anul 2001. Are la activ 2 albume solo si un album alaturi de fosta sa trupa “Partial”, avand pe aceste materiale colaborari impreuna cu What’s UP, Doddy, s.a. Alaturi de fosta trupa, a castigat un concurs organizat de primul radio online din tara, in urma unei selectii atente a unui juriu format din Grasu Xxl, Cabron si Puya, au fost invitati in Bucuresti pentru a inregistra o piesa si a canta in una din editiile live in studio alaturi de Don Baxter. In anul 2009, castiga locul 1 la concursul national de hip hop “Ultimatum pentru arta” – editia VI, fapt ce aduce la aparitia in prima revista de hip hop din tara si multe alte. In acelasi timp mai castiga concursul pentru cele mai bune versuri, din juriu facand parte si Vlad Dobrescu (C.T.C), fiind invitat live in aceeasi emisiune radio cu juriul. In acelasi an incepe colaborarea cu Casa de Cultura a Studentilor Iasi, fapt ce aduce la o serie de evenimente, turnee, in special in localitatiile din judetul Iasi dar si pe litoral, la Costinesti unde canta pe scena alaturi de artisti precum : Iris, Fara Zahar, Parlament, Ducu Berti, Anda Adam, Parazitii, Grasu Xxl, Maximilian, si multi altii.

“Ideea piesei s-a nascut foarte repede si asta datorita instrumentalului care m-a inspirat din prima si m-a facut sa scriu foarte repede strofele, am simtit de la inceput ca va iesi o piesa buna deoarece o simteam foarte bine. Textul este inspirat din viata mea si interpretarea lui a fost foarte naturala. Colaborarea cu Alexo a inceput de fapt inainte de a lucra la aceasta piesa, el contactandu-ma sa il ajut cu o strofa rap pe o piesa de-a lui, ne-am intalnit la studio si am observat ca ne intelegem foarte bine din punct de vedere muzical, dar si ca oameni, si cum aveam nevoie de un refren care sa iti ramana in cap si sa transmita bine mesajul piesei, am vrut sa nu raman dator si sa il invit si eu pe o piesa proprie si m-a surprins foarte repede, trimitandu-mi intr-un timp scurt ideea refrenului. Pe viitor, cu siguranta o sa mai auziti melodii in aceeasi formula deoarece ne completam bine in piese si totodata suntem din acelasi oras, Iasi. Momentan lucrez la un nou album solo, iar noul single “Printre vise calator”, va fi inclus pe material”, spune Antidot.

Alexo, pe numele lui real Alexandru Ocu, este un tânăr în vârstă de doar 19 ani, dar în ciuda vârstei, are o voce extraordinară. Alexo a început activitatea muzicală la vârsta de 6 ani, câştigând numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale! A studiat chitara si pianul. Este finalist al show-ului – “M-a facut mama Artist”, difuzat de Prima TV, unde in juriu a fost si Connect-R, fapt care l-a facut sa il invite sa cante impreuna la unele evenimente si in acelasi timp sa il sustina. De-a lungul timpului tanarul a reusit sa se bucure de o experienta artistica nu numai in domeniul muzical ci si in teatru. A jucat in filme muzicale alaturi de actori cu care Romania se mandreste: Jean Constantin si altii! A reprezentat Romania la un concurs international desfasurat la Moscova concurand cu 15 tari, el fiind singurul roman si castigand marele premiu! Colaborarea cu rapperul Antidot , a inceput anul acesta cand cei doi au compus piesa “Printre vise calator”, o melodie de dragoste care prezinta povestea unei iubiri esuate.

“Ma bucur ca a iesit o colaborare frumoasa intre mine si Antidot. El este un baiat foarte talentat la capitolul rap si la compus versuri. Trebuie sa precizez ca pentru melodia asta, amandoi ne-am inspirat din propriile vieti. Nu cred ca exista vreun om care in viata lui sa nu fi fost la un moment dat ranit in dragoste”, spune Alexo.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *