Antidot feat. Alessander au lansat “Lupt pentru libertate”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cu speranta ca va fi mai bine, noi am planificat aceasta dorinta cu gandul de a ne aminti acele momente suverane, ne-am transpus din studio in strada, alaturi de voi dragi romani, cu o piesa care speram sa ajunga la inimile tuturor si care sa ne dea un impuls sa luptam cat mai mult in aceasta tara frumoasa si sfanta pe care ne-a dat-o bunul Dumnezeu.

“Lupta pentru Libertate” – titlul cat si subiectul piesei este despre ce se intampla in aceste vremuri in tara noastra si este totodata un indemn pentru a lupta pentru un viitor mai bun si de a ramane uniti.

Ne-am dorit ca aceasta piesa sa fie un fel de imn al protestatarilor din Piata Victoriei dar si a romanilor de rand, ca ei sa se regaseasca in piesa si sa le dea un impuls.

Piesa a fost scrisa si compusa de catre rapperul iesean Antidot dar si de artistul Alessander, tot ei au facut si mix-masterul piesei, instrumentalul find creeat de catre un producator din Austria.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul online al piesei “Lupt pentru libertate”, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii