Annes are "Sentimente complicate" în noul single
2016-11-03 20:47:56

Annes descurcă ițele complicate ale iubirii pe note muzicale. Cel mai recent single al artistei, “Sentimente complicate”, este o incursiune în complexitatea simțămintelor generate de dragoste. Sentimentele celor doi sunt în aparență contradictorii și incompatibile, într-un contrast puternic, așa cum este evidențiat și de versuri. Annes transmite întregul paletar de trăiri prin voce, având un ton cald și senzual, dar și o tehnică specială, cu o frazare inedită pentru artistă.

Expresivă și tonică, piesa “Sentimente complicate” este o reprezentare perfectă a fiecăruia dintre noi, întrucât omul însuși este plin de sentimente complexe și complicate. Single-ul Annes, “Sentimente complicate” este o producție Sprint Music, fiind cea de-a doua colaborare a artistei cu Casa de discuri, după ce în primăvară a lansat piesa “Ți-ai dorit alta” feat.JerryCo.

Annes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz. Cu o carieră bine definită, Annes este o prezență rafinată, cu o voce specială și un timbru unic.

Așadar, vă invit cu mare drag să urmărim împreună clipul noului single al îndrăgitei Annes, “Sentimente complicate”, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *