Anna Lesko lanseaza single-ul si videoclipul "Sola En La Playa"
2017-04-25 21:21:09

Summer is here! Anna Lesko este singura pe o plaja din Zanzibar in noul ei videoclip.

Caldura mare, mon cher! Plaja, ocean, soare, costum de baie. Anna Lesko ne demonstreaza ca nu mai ai nevoie de nimic pentru o zi minunata. Ah, ba da. De ritmurile noului ei single, “Sola En La Playa”.

Piesa este compusa in studioul Vova Records, iar videoclipul este regizat de catre Vova Records si TzStudio si a fost filmat pe plajele fierbinti din Zanzibar.

“Sola en la playa este o piesa cu un vibe pozitiv, care te duce cu gandul la vacanta, soare, apa, plaja de vis. Danseaza, distreaza-te, bucura-te de magia verii”, declara Anna.

Fie ca vorbim de balade pop sau piese dance, cu ritmuri incendiare, precum “Jumatate”, “Arunca-ma” (feat Matteo), “Ard in flacari”, “Balalaika”, “Anicyka Maya”, Anna Lesko reuseste cu fiecare sound sa creeze o poveste plina de culoare si savoare, iar show-urile ei sunt inedite prin scenografii exceptionale si costume spectaculoase.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Sola En La Playa”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *