Anna LESKO❤️ Iancu STERP 🍀 COSTI 💪 Emily BURGHELEA 👄 RA 💥- PLACE
2020-11-17 22:28:31

După succesul pe care l-a avut cu „Ivanko” și „Binele nostru”, piese ce au adunat peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, Anna Lesko continuă colaborarea cu hitmaker-ul Costi și surprinde publicul cu un nou single: „Place”, alături de Iancu Sterp, Emily Burghelea și RA. Cu un videoclip plin de sex-appeal, „Place” este o piesă despre dorință, provocare și multă pasiune. Muzica a fost compusă de către Costi, producătorul ce se află în spatele a multor hituri și voci fresh, iar versurile au fost scrise de către Alina Manolache.

„Alex Ceaușu și Costi Ioniță nu contenesc să mă uimească cu resursele lor de inspirație. Zici că se trezesc în fiecare dimineață updatați la noile cerințe din industria muzicală. Sunt parcă și mai creativi ca oricând altcândva. Și uite așa am primit un telefon într-o după-amiază să vin în studio. Zis și făcut:). Mi-a plăcut propunerea, am înregistrat pe loc partea mea din piesă. Filmările au decurs într-o atmosfera extrem de hot:)). Era atât de multă senzualitate și încărcătură, încât aveai impresia că vor exploda oglinzile și platoul de filmare din pricina protagoniștilor:)). Din punctul meu de vedere, «Place» reflectă atracția la toate nivelurile și multă senzualitate. Îți deschide porțile către un joc al seducției unde jucătorii știu să joace cartea”, povestește Anna Lesko.

„Place”, cea mai nouă piesă lansată de Anna Lesko, Iancu Sterp, Costi, Emily Burghelea și RA îmbină mood-ul erotic cu puterea seducției. Alături de Anna Lesko apare în clip și Emily Burghelea, iar cele două dive nu se dezic să își pună în valoare calitățile.

Vara aceasta, Anna a început colaborarea cu producătorul Costi și a lansat alături de Culiță Sterp „Ivanko”, un single cu versuri în ucraineană și română despre o poveste de dragoste pură. În scurt timp, piesa a ajuns pe primele poziții în Trending și a adunat peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În urmă cu trei săptămâni, Anna a colaborat din nou cu Costi, de data aceasta într-o formulă inedită: alături de Emy Alupei, Anda Adam, Cream și Minodora. „Reginele”, așa cum le numește Costi, au lansat „Binele nostru”, iar piesa a adunat deja peste trei milioane de vizualizări și urcă în continuare în clasamentul celor mai populare clipuri de pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *