Anitta ne prezinta cover-ul celui mai nou album intitulat "KISSES" si personalitatea fiecarei piese
2019-04-08 16:10:54

Astazi marcheaza un nou inceput pentru Anitta. Cu 10 piese si 10 videoclipuri in portugheza, spaniola si engleza, artista ne prezinta albumul “KISSES”. Numele pieselor de pe album sunt: “Atención”, “Banana”, “Onda Diferente”, “Sin Miedo”, “Poquito”, “Tu Y Yo”, “Get to Know Me”, “Rosa”, “Juego” si “Você Mentiu”.

Colaborarile alese de artista sunt diverse, cu artisti din cinci tari diferite: Becky G, Ludmilla, Snoop Dogg, Papatinho, DJ Luian, Mambo Kingz, Swae Lee, Chris Marshall, Alesso, Prince Royce si Caetano Veloso. Toate piesele sunt disponibile in magazinele digitale, iar videoclipurile pe canalul de YouTube al artistei.

“Fanii mi-au cerut un nou album si acesta este un vis pe care l-am avut de foarte mult timp. Dar pentru a-l realiza in felul in care mi-am propus, a fost nevoie de timp si dedicare. A durat ceva vreme, dar e aici! Am muncit din greu ca fiecare detaliu al albumului sa fie perfect, exact ca in visul meu. Sper sa va placa la fel de mult cum imi place si mie”, spune Anitta.

In acest proiect nou, artista isi evidentiaza versatilitatea. Pe langa faptul ca are piese in trei limbi, fiecare dintre cele zece piese este complet diferita si dezvaluie o noua parte a lui Anitta: romantica, senzuala, autoritara, matura si nu numai! Conceptul acestui album a fost initiat de regizorul Giovanni Bianco. “Colaborarea cu Anitta prezinta o provocare. In cadrul acestui proiect, cel de-al doilea album la care am lucrat impreuna, am fost inspirat de diferitele personaje ce exista in interiorul lui Anitta. De parca sunt femei complet diferite, dar toate o reprezinta”, ne relateaza Bianco.

“Poquito” este una dintre preferatele mele piese de pe album. Este romantica, dar cu o nota usoara de senzualitate. Swae Lee are o multitudine de hituri in Brazilia, sunt fana muncii lui de foarte mult timp si ne-am luptat pentru a colabora cu el pe acest album. Am filmat videoclipul separat pentru ca programul nostru nu s-a potrivit”, ne marturiseste Anitta.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *