Aniri lanseaza „Suflet bun"
2019-11-08 20:46:04

Dupa „Lie and Love” si „Glasses On”, Aniri lanseaza „Suflet bun”, o piesa sensibila, despre urmele pe care dragostea le lasa in sufletele si in vietile oamenilor atunci cand ea dispare. „Suflet bun” este compusa de catre Aniri impreuna cu Ioana Voicila Dobre, Andreea Vaduva, Dony si Alex Cotoi, iar videoclipul regizat de November Music reda in imagini antiteza creata de povestea sincera de iubire din trecut si singuratatea din prezent. Clipul a fost filmat in orasul natal al artistei, Sighisoara si in Bulgaria.

„Din dragoste pentru muzica, din pasiune pentru poezie, din dorinta mea arzatoare de a compune si de a canta si, nu in ultimul rand, datorita talentului si a muncii unor oameni speciali, a prins viata aceasta piesa. „Suflet bun” este o parte din sufletul meu, emotii si stari transpuse in versuri. Sunt foarte mandra ca i-am avut alaturi in studio pe Dony, Alex Cotoi si pe Joyleen. Le multumesc enorm pentru ce a iesit”, povesteste Aniri.

Aniri i-a cunoscut in studiourile 1AM pe Dony si pe The Kid, compozitorii primei sale piese – „2 straini”. In 2016, artista a lansat „Beautiful Life”, o piesa despre curaj si sentimente, ale carei versuri au fost scrise de catre artista, urmata de single-uri precum „Lie and Love” si „Glasses On”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *