Animația 3D HARVIE ȘI MUZEUL FERMECAT se lansează în cinematografele din peste 50 de orașe din România la data de 1 martie 2019

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Harvie trăiește cea mai mare aventură din viața lui, în care va trebui să dea dovadă de istețime, dexteritate, curaj și să învețe ce înseamnă prietenia și lucrul în echipă. Personajul nostru principal este un băiețel isteț, dar cam neastâmpărat și cea mai mare pasiune a lui sunt jocurile video.
Împreună cu prietena lui Monica și cel mai bun prieten al său, ajunge prin părțile neexplorate ale Muzeului de Marionete și așa descoperă că muzeul este fermecat, iar păpușile vechi de sute de ani s-au trezit la viață! Însă tot atunci află că lumea este în pericol și este nevoie de un mic erou ca el pentru a o salva.

HARVIE ȘI MUZEUL FERMECAT este programat în prima săptămâna la cinema în orașele (lista cinematografelor este atașata): Alba Iulia, Alexandria, Arad, Botoșani, Brașov, București, Buzău, Brăila, Baia Mare, Bacău, Bârlad, Bistrița, Borșa, Caransebeș, Călărași, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Dorohoi, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Galați, Gherla, Hunedoara, Iași, Lugoj, Moinești, Onești, Oradea, Oravița, Petroșani, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Reșița, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sinaia, Slatina, Suceava, Târgu Jiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Toplița, Tulcea, Vaslui, Vulcan.

Vă invit cu drag!

{focus_keyword} Animația 3D HARVIE ȘI MUZEUL FERMECAT se lansează în cinematografele din peste 50 de orașe din România la data de 1 martie 2019 629a78d9 1640 49fe 9f0b 92ca05e157bc

Comentarii