Angelika Vee lanseaza un nou single in colaborare cu un producator celebru
2016-06-27 21:08:46

Angelika Vee cantareata si compozitoare basarabeanca stabilita de mai multi ani in Los Angeles, lanseaza o noua piesa cu aroma de vara. “All Nighter” este ultima sa realizare, dupa recentele colaborari de succes cu Morgan Page “Safe Till Tomorrow” si Breathe Carolina “Ruins”, melodii care au cucerit topurile muzicii dance.

“All Nighter” este o piesa perfecta pentru calatoriile estivale in taramul distractiilor nocturne. Cu un ritm alert si o orchestratie care se combina perfect cu vocea senzuala a interpretei, “All Nighter” ar putea deveni piesa de rezistenta a fanilor muzicii pop-dance. Melodia “All Nighter” este un potential hit si are toate sansele sa rasune la cele mai importante radiouri sau cluburi din Europa si America.

Pentru piesa “All Nighter”, Angelika a colaborat cu compozitorul si producatorul de origine greaca Alex Leon, care a compus melodii pentru Playmen, T-Pain, Helena Paparizou, Demy, Sakis Rouvas, Onirama si Melisses. El este unul dintre cei mai de succes muzicieni, compozitori si producatori din industria muzicala greca si autorul a multiplelor hit-uri radio pentru artisti internationali.

Angelika Vee este originara din Republica Moldova si locuieste momentan in Los Angeles, unde a semnat un contract de compozitie cu Warner Chappell. Compania lucreaza cu artisti ca Rihanna, Beyonce, Bruno Mars, Katy Perry, Ariana Grande, Timbaland, Madonna.

Angelika a compus piese pentru Morgan Page, Tal, StadiumX, Lika Morgan, Julie Bergan, Breathe Carolina, Alexandra Stan, Mike Candy’s, Tal, Sasha Lopez etc.

Pe langa sutele de compozitii pe care le realizeaza pentru alti artisti si colaborarile cu producatori renumiti, Angelika Vee incearca sa se afirme ca interpreta, fiind extrem de apreciata de fani din intreaga lume. Artista se bucura de AirPlay la cele mai importante radiouri europene si americane: Sirius XM, Radio Fun (Franta), Slam FM (Olanda), Maxima FM (Spania) si de streaming la clipurile de pe youtube care au milioane de vizualizari.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noul single al frumoasei Angelika Vee, “All Nighter”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/271033167″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *