Angeles lansează Intenții, un album R&B cu influențe din anii '80!
2020-06-12 17:53:20

Angeles aduce albumul Intenții, un album R&B cu influențe predominante din anii ’80. Cele 9 piese au fost compuse în această perioadă, în numai trei săptămâni, iar Angeles a colaborat cu Debu, Majii, Tibal, Tranda, Shinijikun și Andreas Chiriac, un artist în vârstă de numai 14 ani, dar cu un talent uriaș.

Albumul Intenții este despre dragoste, pe care cu toții o căutăm în diferite circumstanțe sau momente ale vieții și aduce un vibe special.

“Acest album reprezintă evoluție, răbdare, sincronizare perfectă între oameni la distanță. Aș vrea ca cei care ascultă Intenții să aibă mintea și sufletul deschise, așa cum le-am avut și eu când am creat albumul. Am încercat să pun o parte din mine în el și sper ca toți cei care-l vor asculta să simtă acest lucru, prin stările pe care le vor trăi ascultând muzica mea. Este o abordare nouă pentru România și abia aștept să văd reacțiile publicului”, a declarat Angeles.

Piesele care compun albumul intenții sunt: Durere de ieri, TIAMA, Noapte bună, Cum rămâne cu noi, Ochii verzi, French kiss, Cu tine, Prea târziu și Trecut și pot fi ascultate începând de astăzi în toate magazinele digitale si YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *