Andrew Dum lanseaza “Mammy Blue” alaturi de Temishan
2021-06-17 20:04:39

Chiar daca multe dispar odata cu trecerea timpului, iubirea ramane la fel de puternica. Piesa ” Mammy Blue” pune in centrul atentiei iubirea neconditionata. Este o piesa care te face sa apreciezi tot ce ai pana nu e prea tarziu. Andrew Dum a ales sa colaboreze pentru aceasta piesa cu Temisan. A ales o voce puternica care sa transmita emotia si sa transpuna perfect mesajul piesei.

” Mammy Blue este o piesa emblema care face parte dintr-o campanie premergatoare al viitorului album pregatit pentru lansare. Surpriza este ca pentru aceasta lansare cu un vibe fresh am colaborat cu o voce consacrata din Romania, Aurelian Temisan. Piesele anilor 70 au reprezentat un etalon in formarea industriei muzicale. De aceea, consider ca este momentul sa ne intoarcem la radacini si sa aducem in prim-plan o bijuterie valoroasa, reorchestrata si reinterpretata. Vocea feminina a piesei este redata de o interpreta din Belarus, Sofiya Astapiuk, pe care am cunoscut-o in urma single-ului “Biitersweet”. Imi doresc ca “Mammy Blue” sa aduca o energie pozitiva si zambetul pe buzele celor ce o ascultă” spune Andrew Dum.

“Lucrurile au fost simple pentru mine. Incantat de telefonul primit, am ajuns la studio unde i-am cunoscut pe baieti, am ascultat propunerea lor si… am simtit ca asta e! Ca un artist cu mintea si sufletul intotdeauna deschise spre orice noi provocari, bucuria ca oamenii nu s-au indepartat de adevarata muzica, indiferent de beat-ul ei sau ca, mai bine spus, calitatea recastiga teren, am imbratisat cu drag aceasta colaborare ce ma plaseaza, oarecum, ca o punte de legatura intre muzica veche ce o auzeam in casa, la ai mei si beat-urile actuale, atat de ascultate. Ma simt onorat ca pot sa fiu imaginea acestei legaturi. Mammy Blue e o piesa pentru orice anotimp, cu vibratii bune, care iti da energia necesara sa faci exact ce ai de facut”, sustine Aurelian Temisan.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *