Andrei Leonte – Hesitate To Love (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Andrei Leonte -„Hesitate To Love” {focus_keyword} Andrei Leonte - Hesitate To Love (videoclip nou) Andrei Leonte    Hesitate To Love

Desi e vara, nu toata lumea e in vacanta, asa ca multi dintre noi ne gandim la mare si la soare inca din birouri. Dar se pare ca Andrei Leonte a trecut deja la fapte in noul sau videoclip, in care il vedem plimbandu-se intr-o multime de locuri exotice, unul mai frumos si mai insorit decat celalalt.

„Videoclipul e ca un mare Instagram de vara… cu soundtrack! Asa a fost gandit de la inceput si asta ne-a inspirat si piesa inca de cand a fost compusa de baietii de la Deepside Deejays. Ne venea sa plecam la mare, direct pe plaja si sa comandam ceva cu 80% gheata in pahar! ” ne povesteste artistul.

Piesa este produsa in studiourile Metropolitan Records, label-ul baietilor de la Deepside Deejays (Silviu Marian Paduraru si Razvan Victor Alstani), iar textul este scris chiar de Andrei Leonte.

„Hesitate to love” este primul release in engleza al artistului, asta dupa ce in ultimii ani a lansat doar piese in limba romana: „Te iubesc cat 2″, „Te sun eu”, „Care pe care”.

„In esenta ea este o piesa de dragoste care te incurajeaza sa nu eziti, sa nu stai pe ganduri si sa te lasi dus de val!” ne mai marturiseste Andrei.

Va invit cu drag sa urmariti materialul video ce promoveaza noul single al indragitului Andrei Leonte, “Hesitate To Love”, dupa care va astept parerile voastre.

Comentarii