Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu lansează o carte împreună: ”Dumnezeu vs Satana - Vacanță în România”
2020-11-06 16:39:30

Prieteni, comedianți, creatorii serialului “Dumnezeu vs. Satana”, colegi de radio, adică Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu. Acum, pe cei doi îi mai leagă un lucru: o carte scrisă împreună – ”Dumnezeu vs Satana – Vacanță în România”.

Ideea cărții a venit de la serialul cu același nume de pe YouTube, care a strâns la fiecare episod din primul sezon peste 3 milioane de vizualizări, devenind cel mai vizionat serial online din România.

Această serie de video-uri este o critică socială a tuturor lucrurilor negative din România, un pamflet menit să scoată în evidență erorile din societatea românească.

După o pauză de 2 ani, serialul s-a întors cu un nou sezon adaptat perioadei actuale, dar și cu o surpriză pentru fani: o carte scrisă de Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu, cu un conținut diferit de acțiunea serialului.

”O ficțiune amuzantă prin care am încercat să ne imaginăm ce s-ar întâmpla dacă atât Cel de Sus, cât și Cel de Jos ar veni pe Pământ și s-ar întâlni tocmai în România. Cei doi pornesc într-o aventură 100% românească, ajungând în toate cele 4 colțuri ale țării și descoperind România exact așa cum este ea, adică incredibil de frumoasă, doar să n-o vezi nemachiată. Cartea e amuzantă și lejeră, numai bună pentru o seară relaxantă în aceste vremuri tulburi”, spun Ionuț și Andrei.

Cititul, din păcate, nu prea se află în preferințele românilor, așa că Ionuț și Andrei au decis să profite de popularitatea serialului, scriind o carte, în speranța că fanii seriei vor îmbina plăcerea de a urmări conținutul video cu cea a lecturii alături de personajele lor preferate.

Cartea ”Dumnezeu vs Satana – Vacanță în România” a doborât deja recordul de pre-comenzi, în prima seară când a fost lansată înregistrând mii de comenzi.

Cartea poate fi comandată de aici.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *