Andrei Banuta lanseaza piesa ”Numele Tau”, o declaratie sincera, dedicata mamei sale
2021-02-01 21:00:28

Tânărul artist Andrei Bănuță lansează piesa Numele tău, un cântec de dor, scris în memoria celei mai dragi ființe din viața sa – mama sa, pe care o chema Speranța.

Eu sunt lângă tine, mai știi când mi-ai zis? / Speranța moare ultima, așa mi-ai promis… sunt versurile care stârnesc emoție nu doar prin însemnătatea lor, ci și prin evocarea numelui mamei sale (Speranța), într-un strigăt de dor și de iubire, care va face inima ascultătorilor să bată puternic. Frumoasa analogie este completată de cuvinte înălțătoare – dau stelelor numele tău. Piesa este o dovada unei eternități – tu numai la mine în suflet mai trăiești.

“Despărțirile sunt grele, iar cele care sunt pentru totdeauna te fac să dai stelelor diferite nume. Eu am ales să numesc o stea de pe cer Speranța pentru că așa o chema pe mama mea. Piesa asta este sufletul meu și sper să ajunga și la ale voastre!”, declară Andrei.

Andrei Bănuță este un artist care și-a propus ca, în loc de note muzicale, să ofere ascultătorilor note personale, pline de suflet, care să fie transmise prin piesele sale. Își dorește sa împartă oamenilor inspirație, energie pozitivă și consideră că muzica se simte, înainte de a fi ascultată. A devenit cunoscut, în mediul online, pentru răspunsurile originale pe care le oferă pieselor consacrate, sub formă de cover.

De atâtea ori, ultima colaborare semnată Andrei Bănuță și Theo Rose a ajuns cu succes în topurile muzicale de radio românești, menținându-se în playlistul celor de la Radio România Actualități de câteva săptămâni. Pe YouTube, piesa atinge peste 1 milion jumătate de vizualizări.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *