Andreea Olaru si Robert Toma lanseaza single-ul si videoclipul "Oare o sa-ti amintesti?"
2018-02-22 18:37:43

Andreea Olaru a aparut in lumina reflectoarelor odata cu prezenta memorabila de la Vocea Romaniei. Frumoasa artista este pregatita sa cucereasca publicul cu primul ei single, “Oare o sa-ti amintesti?”, alaturi de Robert Toma.

Piesa “Oare o sa-ti amintesti?” este un pansament pentru orice suflet, indiferent daca este vorba despre o relatie de iubire sau de una de prietenie. Colaborarea dintre Andreea Olaru si Robert Toma va fi, cu siguranta, soundtrack-ul fiecarei persoane stapanita de amintiri.

Sentimentul de “gol”, alaturi de lipsa de speranta in reimpacarea cu sufletul pereche, te transpune intr-o stare inexplicabila. Cu totii avem nevoie de ochi inchisi, de palme imbratisate, de litere potrivite-n cuvinte, de emotii aruncate in atingeri. Avem nevoie de speranta ca oriunde am ajunge, ajungem impreuna.

Povestea din spatele clipului “Oare o sa-ti amintesti?” este plasata intre doua planuri paralele, intre iubire si amintiri. Videoclipul este regizat de catre Spoiala Brothers, iar piesa este compusa de catre Robert Toma, Alex Parker, Angelo Simonica si Andreea Olaru, in studiourile DeMoga Music.

Andreea Olaru este o frumusete care nu poate fi trecuta cu vederea, iar vocea ei cameleonica surprinde la fiecare interpretare live. Nascuta in Botosani, Andreea si-a descoperit talentul si pasiunea pentru cantat la 6 ani, dar nu a fost indrumata catre muzica, ajungand sa devina absolventa a facultatii de drept. Dupa primul ei single, suntem siguri ca o sa v-o amintiti de ea.

Vocea lui Robert Toma vine in completarea piesei si se imbina perfect cu mesajul melodiei si cu vocea Andreei. Artistul este cunoscut pentru feat-urile pe care le-a lansat de-a lungul timpului si pentru calitatile lui de compozitor. Robert a compus si a colaborat cu numerosi artisti cum ar fi Marius Moga, Andra, Amna, Alina Eremia, Corina, Delia si multi altii.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Oare o sa-ti amintesti?”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *