Andreea Olaru si Robert Toma lanseaza melodia "Departe de tine"
2020-06-29 16:06:47

In urma cu doi ani, ne-au intrebat daca o sa ne amintim, cand au lansat prima lor colaborare – “Oare o sa-ti amintesti?”, iata ca acum muzica ii aduce din nou aproape si Andreea Olaru si Robert Toma colaboreaza pentru a doua oara.

“Departe de tine” este titlul single-ului lansat acum de catre cei doi artisti, prin care spera sa se ridice la nivelul hitului “Oare o sa-ti amintesti?”, piesa care a depasit 20 de milioane de vizualizari si sute de mii de ascultari pe platformele de streaming.

Lansarea piesei “Departe de tine” astazi, 29 iunie, este marcata si de ziua de nastere a Andreei Olaru.
Noua piesa este compusa de catre Georgian Idriceanu, Robert Toma si Diana Ioana Ghita, iar videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu.

Andreea si-a descoperit talentul si pasiunea pentru cantat la 6 ani, dar nu a fost indrumata catre muzica, ulterior devenind absolventa a Facultatii de Drept. Andreea Olaru a aparut in lumina reflectoarelor odata cu prezenta de la Vocea Romaniei. Dupa primul ei single – “Oare o sa-ti amintesti”, in colaborare cu Robert Toma, am fost siguri ca o sa va amintiti de ea. De atunci pana in prezent, Andreea a lansat piese ca “Sun-o pe ea”, “Sare pe rana”, “Demonul meu”.

Robert Toma este artist si compozitor si a colaborat de-a lungul timpului cu artisti consacrati din Romania, pentru care a compus si produs piese – Marius Moga, Andra, Ruby, Corina, Dorian Popa, Liviu Teodorescu si altii. Robert Toma a lansat single-uri precum “Toata vara” (feat. Marius Moga), “Voi fi acolo”, „Tot ce mi-a ramas” (feat. Adda si Liviu Teodorescu), „Pana vom imbratrani”, “Binele ce imi face rau” (feat. Jovanna), “Cum traieste lumea buna”, piese care au adunat peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *