Andreea Olaru lansează single-ul şi videoclipul „Călători"
2019-07-03 18:59:55

Pentru toate nopţile de vară, sub cerul înstelat, pentru toţi exploratorii de poveşti cu final fericit, Andreea Olaru lansează melodia „Călători” sau visul unei nopţi de vară.

Single-ul „Călători” este compus de către Matteo, Diana Şerban, Eduard Furfurică. Videoclipul este regizat de Kobzzon şi a fost filmat pe parcursul unei zile, într-un decor exotic şi o aduce pe Andreea într-un rol de femme fatale, evidenţiată şi printr-o ţinută vestimentară senzuală.
În plus, Andreea şi-a construit un univers feeric, plin de instincte primare şi energii vitale, transformat într-un vis fantastic dintr-o noapte magică.

Andreea si-a descoperit talentul si pasiunea pentru cantat la 6 ani, dar nu a fost indrumata catre muzica, ajungand sa devina absolventa a Facultatii de Drept. Andreea Olaru a aparut in lumina reflectoarelor odata cu prezenta de la Vocea Romaniei. Dupa primul ei single – “Oare o sa-ti amintesti”, in colaborare cu Robert Toma, am fost siguri ca o sa va amintiti de ea. Al doilea single lansat de Andreea a fost “Demonul meu”, care a fost prezentat in doua versiuni, cu versuri in limba romana si cu versuri in limba engleza. La inceputul anului, Andreea a lansat “Sun-o pe ea”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *