Andreea Ignat lanseaza videoclipul «Hainele jos»
2017-04-21 14:42:40

Andreea Ignat revine in atentia publicului cu single-ul “Hainele Jos”, single lansat sub egida Sprint Music, o piesa fresh cu un sound diferit, care transpune in versurile ei momentele tensionate dintre doi indragostiti, atunci cand unul dintre ei alege sa isi ascunda sentimentele adevarate. “Hainele Jos”, este piesa potrivită sezonului actual, fiind insotita de un videoclip de imagine, care transmite energie si voie buna, in ton cu mesajul piesei care va starni emoţii intense.

“Desi la prima vedere titlul piesei te duce cu gandul ‘departe’, in fapt este un joc de cuvinte prin care alaturi de echipa de la studio am dorit sa transmitem publicului un mesaj care sa ramana intiparit in minte. Fiecare om poarta pe chip o masca, care la un moment dat ajunge sa fie data jos si sa demaste adevarata lui fata, iar atunci vedem cu tristete ca nu era ceea ce parea sa fie. Pentru ca iubirea sa nu se iroseasca piesa indeamna la un dialog sincer in miez de noapte, cand mastile sau hainele cad si sufletul se deschide…deznodamantul povestii va las pe fiecare in parte sa-l alegeti. Tot ce imi doresc este ca refrenul acestei piesei sa-l fredonati alaturi de mine, si impreuna sa o facem hit” a declarat Andreea Ignat.

Piesa a fost compusa de Tulea Danut, Bogdan Donosa si Bianca Cristea, iar videoclipul a fost filmat in mai multe locatii din capitala.

Andreea studiaza muzica de la 6 ani si a absolvit Scoala populara de Arta sectia muzica usoara, Liceul de Arta ,,Dimitrie Cuclin” specialitate balet, ulterior muzica si Universitatea ,,Dunarea de Jos” Facultatea de Arta, sectia muzica. Pe langa muzica, Andreea a studiat si coregrafia si pedagogia.

In prezent, Andreea isi imparte timpul intre studioul ei de muzica si dans “Estrada Copiilor” unde preda cursuri la peste 150 de copii, si studioul de inregistari. Pentru a fi la curent cu activitatea ei muzicala si a afla unde o puteti vedea in perioada urmatoare, vizitati fb.com/AndreeaIgnatOfficial.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Hainele Jos”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *