Andreea Cîmpulungeanu - Doare (prim single)
2015-06-08 19:58:21

doare

Frumoasa bruneta, Andreea Cîmpulungeanu lanseaza primul ei single “DOARE”, o piesa produsa de Bros Project pe care va invit s-o ascultati mai jos.

Andreea este din Lehliu Gara si a inceput sa cante de la varsta de 10 ani, participand la un eveniment organizat de primarie unde fiecare copil avea dreptul sa cante o strofa si un refren al unui cantec indragit. La initiativa domnului Victor Mihalache, prezentator al evenimentului, a inceput o colaborare care a durat o perioada buna de timp. Dupa care, sub indrumarea domnului profesor Valentin Barbu, director al casei de cultura Lehliu Gara, a participat la multe evenimente organizate in cadrul casei de cultura si nu numai, castigand in anul 2012 premiul II la Festivalul National ”Chitara Dunarii”. Dupa o perioada lunga, usi noi aveau sa se deschida, incepand usor, usor sa faca parte din echipa unei companii renumite de evenimente, unde a parcurs un sir foarte lung de concerte, pana in prezent.

Despre piesa “DOARE”, Andreea a spus: “Din clipa in care am auzit piesa am stiut ca e pentru mine, mi-a placut foarte mult si m-am regasit in versurile ei. Sunt sigura ca toti cei care au iubit si iubesc vor simti la fel ca mine cand o vor asculta. Imi doresc foarte mult ca aceasta piesa sa ajunga la sufletele ascultatorilor.”

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *