Andreea Banica lanseaza „De nebuna"
2019-09-22 16:49:28

Andreea Banica lanseaza „De nebuna”, o piesa pop, despre minciuna si iubire, compusa de Dorian Oswin, Anastasia Sandu, orchestrata de Alexandru Stangaciu si Dorian Oswin, ce este insotita de un videoclip in regia lui Dan Petcan. Single-ul este un indemn adresat femeilor de a fi puternice si de a face cat mai putine compromisurile pentru fericirea lor.

„«De nebuna» este o piesa cu un sound diferit fata de ceea ce am lansat pana acum. V-am obisnuit de-a lungul timpului cu melodii cu un mood pozitiv, fericit, insa de data asta, m-am pus in pielea unei femei care sufera din dragoste, care este inselata si care se minte sa ramana in acea relatie pentru omul pe care il iubeste, chiar daca acesta a gresit. Cred ca o mare parte din femei au trecut prin asemenea probleme la un moment dat, femei pe care le indemn sa nu accepte o astfel de situatie indiferent de ceea ce se intampla. Nu merita sa traiesti o viata intreaga o minciuna pentru nimeni si pentru nimic”, marturiseste Andreea Banica.

Anul trecut, diva pop dance a lansat „Ce vrei de la mine” (feat. Balkan), “Linda” si “Departamentul de relatii”(feat. UDDI) , iar in 2016, ne-a cucerit cu “Rain in July”( feat. Jorge), piesa ce a generat peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube. Andreea Banica a uimit publicul cu piese si in limba spaniola sau engleza, printre care “Samba” si “Love in Brasil”, single-uri care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si care au fost difuzate in Turcia, Franta, Israel, Africa de Sud, Republica Ceha, Croatia, Canada si nu numai. De-a lungul timpului, artista a mai lansat piese de succes precum “Fiesta”, “Sexy”, “In lipsa ta” (feat. What’s UP), “Rupem boxele” (feat. Shift), “Acelasi iubit”, “Shining heart” (feat. Laurentiu Duta) si “Ale, Ale” (feat. Narcotic Sound).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *