Andreea Balan a ales caruciorul pentru fetita ei. Acesta este catalogat ca cel mai bun carucior din lume! (FOTO)
2016-07-12 20:26:46

Andreea Balan se apropie cu pasi repezi de ziua in care va aduce pe lume primul sau copil – o fetita. Daca artista nu s-a decis inca ce nume va purta micuta, s-a hotarat foarte repede la caruciorul cu care isi va plimba copilul.

Pentru ca si-a dezvoltat un business cu produse pentru copii, deschizand intre timp si un showroom, cu scaune de masa, espressoare de lapte si carucioare de ultima generatie pentru copii, Dan Cruceru i-a recomandat artistei un carucior perfect pentru fetita care urmeaza sa se nasca.

“A fost dragoste la prima vedere. De cum a intrat in show-room, Andreea s-a indragostit de un carucior Mutsy Igo, o limuzina a carucioarelor, dotat cu foarte multe inovatii – suspensii, saltea cu spuma cu memorie, sistem de pliere revolutionar. Nici n-a mai contact ca modelul are, precum culoare, o combinatie de alb cu albastru. Andreea l-a ales pe acesta, deși va avea o fetita. A spus clar ca, daca mamica s-a indragostit de el, si bebelusa se va simti minunat. Nici nu va fi altfel, pentru ca este, poate, cel mai bun carucior din lume”, a declarat Taticool Dan Cruceru.

Va place caruciorul pe care l-a ales pentru fetita ei? Va astept cu pareri.

Dan Cruceru si Andreea Balan

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *