Andre Rizo lanseaza tare si clar noul single "Loud & Clear"
2019-08-28 17:33:52

S-a lansat tare si clar noul single “Loud & Clear” al Dj-ului Andre Rizo. Chiar daca vara este aproape de final, suntem siguri ca lansarea asta o sa te tina cu gandul la ea o buna perioada de timp!

Andre Rizo si-a inceput cariera de Dj in anul 2006 cand i s-a ivit oportunitatea de a sustine o serie de concerte in bine cunoscutul club Pacha din Bucuresti. In perioada aceea, a cunoscut artisti precum Sonique, Terry Lee Brown Jr. & The Timewriter sau Pagal, unul dintre cele mai importante momente din cariera sa fiind warm up-ul pentru Sander Van Doorn in Bucuresti.

In urmatorii ani, Andre Rizo a pornit propriul studio de productie, reusind sa-si dedice timpul in mod egal intre crearea propriilor piese si crearea unora noi pentru oameni cunoscuti din industria muzicala din Romania.

Odata cu anul 2014, decide ca e timpul pentru o schimbare si trece de la muzica Mainstream la muzica Deep House, influentele regasindu-se si in aceasta piesa.

Nu uita, poti sa asculti lansarile noastre in playlisturile “inameitchill”, “inameitsummer” si “inameitdance” din Spotify sau urmarind canalul de YouTube “I NAME IT”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *