Andra - Mos Craciun vine-n oras (colind)
2014-12-22 11:17:47

Andra revine cu o surpriza pentru fanii ei si il aduce pe Mos Craciun in oras, prin intermediul unui colind special, o reinterpretare a celebrei melodii “Santa Claus is coming to town”, lansata in anul 1934.

“Mi-a facut mare placere sa cant iar pentru Cutiuta Muzicala, mi-am adus aminte de copilarie. Sper ca cei mici sa se bucure de acest nou album special”, a spus Andra.

“Mos Craciun vine-n oras” este inclus pe cea mai noua Cutiuta Muzicala, “Colectia Cantece de iarna”, proiect coordonat de Liliana Stefan si produs de MediaPro Music, special conceput pentru cei mici.
Pentru acest colind, partea de backing vocals a fost asigurata de corul de copii Urban Kids.
Pe langa Andra, vocile altor sase vedete ale caror voci apar pe acest nou material discografic: Loredana Groza, Dan Bittman, Monica Anghel, Oana Sarbu, Anca Turcasiu si Malina Olinescu.

Noua Cutiuta Muzicala contine opt cantecele: “Mos Craciun vine-n oras”, “Saniuta”, “Omul de zapada”, “Mos Craciun mai stai un pic”, “Mos Craciun cu plete dalbe”, “Craciunul a venit”, “Tu steluta stralucesti”, “Astazi s-a nascut Hristos”.

Orchestratiile au fost realizate de Ionut Grigore, iar de inregistrari si mixaj a fost responsabil George Nemeznic (VirtualArt Studio).

Proiectul “Cutiuta Muzicala” a debutat acum 13 ani si a devenit in scurt timp cel mai puternic brand de pe piata muzicala romaneasca, care se adreseaza deopotriva copiilor si parintilor.

Albumul “Cutiuta Muzicala – Colectia Cantece de iarna” poate fi deja cumparat din hypermaketuri, magazinele de specialitate din toata tara, precum si on line pe www.cutiutamuzicala.ro.

Va invitam sa ascultati noul colind al Andrei, “Mos Craciun vine-n oras”, ce beneficiaza de un lyric video vesel si colorat!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *