Andra a lansat single-ul “La refren”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

După succesul celor trei concerte sold-out de la Sala Palatului, Andra lansează un nou single, “La refren”. Piesa este extrasa de pe noul său album, “Iubirea Schimbă Tot”, material lansat chiar la spectacolul cu același nume.

Albumul, coprodus de Andra Records și MediaPro Music, a fost publicat pe canalul de YouTube al artistei si feedback-ul pozitiv primit, a făcut-o pe Andra să decidă ca piesa “La refren” sa fie un nou single extras de pe album.

“La Refren” este o compoziție Marius Moga, Adrian Klein și Vlad Vedeș, pe un text de Marius Moga. Piesa va beneficia și de un videoclip, iar Andra și echipa ei lucrează deja la concept și vor începe filmările în cel mai scurt timp.

“Mi-a plăcut piesa de când am ascultat-o prima oară în studioul DeMoga și sper să fie bine primită de fanii mei. Este o piesă de dragoste, e ritmată și îți dă speranță, mi se potrivește foarte bine”, a declarat Andra.
Noul album “Iubirea Schimbă Tot” conține 18 piese, din care 6 sunt deja hituri, iar 12 sunt piese noi. Este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei. Andra deține Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice lansate pana in prezent. De asemenea, are în portofoliu numeroase premii pentru vocea și perfromanțele ei, printre care “Cea mai bună solistă”, “Cea mai bună voce feminină”, “Cel mai iubit artist”, dar și multe altele.

Acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să ascultăm împreună single-ul “La refren”, după care vă aștept cu părerile voastre. Enjoy!

Comentarii