Andra a atins pragul de 1.000.000 de followers pe Instagram
2017-08-09 18:30:10

La doar 4 zile de cand a lansat single-ul si videoclipul “Mi-ai luat mintile” (feat. Pacha Man), Andra a devenit una dintre putinele artiste din Romania cu peste 1.000.0000 de fani pe celebra retea de socializare.

Single-ul “Mi-ai luat mintile” a devenit viral in cateva ore: a depasit 1 milion de vizualizari in mai putin de o zi, ocupa inca de cand a fost lansat primul loc in Trending YouTube, iar pana acum a adunat peste 3,4 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al artistei.

La scurt timp dupa lansarea piesei, Andra a reusit o alta performanta, de aceasta data pe Instagram, unde a atins pragul de 1.000.000 de urmaritori si este in continuare in topul celor mai urmarite conturi de Instagram din Romania.

Link Instagram: https://www.instagram.com/andraofficial/

Mai mult, Andra este una dintre cele mai populare artiste din Romania si pe Facebook, avand o pagina cu 3,5 milioane de fani si este singura artista cu un fan page de peste 1 milion de like-uri.

In aceasta vara, Andra implineste 17 de ani de cand a lansat primul single. In aceasta perioada, a lansat 13 albume si a castigat Discuri de Diamant, Platina, Aur si Argint pentru vanzarile materialelor discografice. De asemenea, detine numeroase premii pentru vocea si performantele ei, printre care “Cea mai buna solista”, “Cea mai buna voce feminina”, “Cel mai iubit artist”, dar și multe altele.
Andra se mandreste si cu sute de milioane de vizualizari pentru clipurilor lansate pe YouTube și cu recordul de a fi primul artist care la spectacolul de debut la Sala Palatului a vandut toate biletele pentru trei zile consecutive, performanta inca neegalata pe piata din Romania.

In plus, la inceputul acestui an, Andra a lansat albumul “Iubirea schimba tot”, disponibil aici: https://MediaPro.lnk.to/IubireaSchimbaTotPR


Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa (re)urmarim impreuna videoclipul piesei “Mi-ai luat mintile”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *