Andia lanseaza single-ul si videoclipul "Tu Regalo", feat. Erika
2018-06-28 17:42:10

Andia colaboreaza cu Erika si lanseaza single-ul si videoclipul “Tu Regalo”, o coproductie Voices Media si Cat Music. Piesa este compusa de Valentin Tulica, Andia, Erika Isac si Basasteanu Cosmin, iar de productia piesei s-au ocupat Ionut Cristea Prodan si Marian Gurenco. Videoclipul a fost realizat de Cosmin Bolohan si filmat in Constanta.

“De la prima ascultare, am avut acel sentiment ca “Tu Regalo” este o piesa care va ajunge in sufletele oamenilor si va transmite multa emotie. Versurile te duc cu gandul la vara si la momentele frumoase pe care le poti petrece cu persoana iubita. “Tu Regalo” este un single catchy, ritmat, de vara, in colaborare cu Erika Isac care mi-a placut enorm la editia de acum 3 ani de la X-Factor, iar cireasa de pe tort este Mr. Saxobeat care prin farmecul sau ii da acestei piese o tenta balcanica. Multumesc intregii echipe pentru creativitate si pasiune si multumesc Cat Music & Voices Media pentru sprijin”, declara Andia.

Andia a inceput cariera muzicala in 2013, cand alaturi de compozitorul Matias Endoor si Ayon, a lansat primul sau single. In 2016, artista a lansat “Sabes Tu”, piesa ce a adunat peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube. Pana in prezent, Andia a mai lansat piese precum “Lost” si “Broken”.

Participanta la X Factor in 2015, Erika Isac i-a impresionat pe Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu si a ajuns pana in Prima Gala. Artista este pasionata de pian, canto, dans modern si dans sportiv, iar de-a lungul timpului a castigat mai multe premii in cadrul concursurilor si festivalurilor muzicale.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *