Anca Pop lanseaza un cover inedit dupa "More than you know" de la Axwell Ingrosso
2017-11-10 16:08:00

Anca Pop lanseaza astazi o reinterpretare in stil propriu a melodiei “More than you know”, de la Axwell Ingrosso. Artista are o stransa relatie de prietenie cu Goran Bregovic, cel care i-a insuflat pasiunea pentru muzica balcanica si orientala si a determinat-o sa adopte acest stil muzical, atragand simpatia publicului din tarile estice.

Pentru acest cover, Anca Pop a colaborat cu Fratii Cocos cunoscuti sub numele artistic de Viorile Gemene, si orchestratorul Paul Pepsy de la Devla Music, muzicieni cu care a mai colaborat in trecut pe albumul lui Goran Bregovic, “Champagne for Gypsies.” Pentru acest cover, artista a ales un fusion intre muzica pop si cea balcanica, stil care se va regasi intr-un show live de exceptie pe care il va organiza in curand.

“Tocmai m-am intors din Japonia, din turneul de promovare a albumului de 16 piese pe care l-am lansat acolo in luna iulie. Japonezii de la Spotify mi-au spus ca au avut ocazia sa asculte aceasta versiune si ca au fost atat de incantati de sound-ul original al piesei, incat vor sa o includa in playlistul lor, asa ca de indata ce m-am intors in Romania am mers in Valea Prahovei unde am filmat acest videoclip in natura, intr-un peisaj idilic, alaturi de acesti instrumentisti super talentati si de un grup de copii adorabili, din zona. Copiii si natura imi amintesc de puritatea si energia copilariei, de joaca si de faptul ca noi, cei mari, am uitat sa ne jucam, desi avem atata nevoie sa ne reintoarcem la spiritul din copilarie!” – Anca Pop

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul coverului dupa piesa “More than you know”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *