Anca Pop a lansat clip ultrasexy pentru cluburile din Ibiza
2017-06-27 23:04:27

Piesa “Loco Poco”, considerată de polonezi și de spanioli drept cea mai fierbinte piesă dance a verii, se ascultă acum și în cluburile din Ibiza. Un nou remix, ce poartă semnătura producătorului Check Point, a fost lansat de curând, iar odată cu acesta și un video foarte sexy, filmat la Cannes în luna mai.

Anca Pop a ales ca în acest clip apar doar dansatoarele sale, cele care i-au fost alături pe scenă și la show-ul Cosmic Cocktail, susținut de cântăreață la Macau.

Acestea apar în cadrul unei petreceri desfășurată în curtea unei vile de pe Coasta de Azur, dansând și etalându-și trupurile apetisante, pozând și flirtând cu camera de filmat.

“Am fost invitată în luna mai să cânt la petrecerea Warner Music de la Cannes, iar atunci am filmat și acest clip pentru remix-ul “Loco Poco”. Este o variantă produsă special pentru cluburi de Check Point, cel mai bun producător Warner Music”, declară Anca Pop.

“Eu nu apar în acest clip. Le-am lăsat doar pe dansatoarele mele sexy să fie . Sunt o parte din fetele pe care le-am avut alături în show-ul Cosmic Cocktail de la Macau. Remix-ul se adresează mai ales cluburilor din Ibiza și prevăd o vară foarte agitată. De pe 30 iunie, piesa se va difuza pe Maxima FM, cel mai important radio dance din Spania, iar în iulie urmează primele show-uri în Spania și Polonia”, adaugă Anca Pop.

“Loco Poco” este o piesă compusă de Anca Pop, produsă de Pink Elephant și a fost licențiată de Warner Music în 60 de țări din lume. Piesa se bucură de mare succes în Polonia, acolo unde a intrat în playlist-ul Radio Eska, cel mai important post de radio al țării.

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic două piese și a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, s-a facut remarcată în peisajul monden românesc în urmă cu doi ani, lansând piesele “Free Love” și “Supercool”.

În ultimii ani, cariera artistei a trecut granițele țării. Piesele sale au fost licențiate în mai multe țări din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioadă de timp, acolo.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul piesei “Loco Poco”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *