Ana Munteanu, castigatoarea emisiunii concurs Vocea Romaniei 2017, nu se mai ascunde "De ochii lumii"!
2018-11-16 21:56:25

Talentata Ana Munteanu, castigatoarea emisiunii concurs Vocea Romaniei 2017 si interpreta a rolului principal in musical-ul “Mamma Mia!”, in rolul Sophie, lanseaza noul single – “De Ochii Lumii”, o piesa despre iubiri neimpartasite si despre oameni ce se prefac ca totul este bine in relatii sortite esecului … doar asa … de ochii lumii.

“Crede in tine si nu te lasa doborat de niciun obstacol. Aceasta piesa vorbeste despre acele persone care aparent iti sunt alaturi, in care investesti timp si sentimente, dar care ajung sa te tradeze, sa te minta si chiar sa se transforme in dusmani. Tot ce trebuie sa faci este sa fii exact cine esti tu, cu bune si cu rele. Nu incerca sa-ti ascunzi durerea. Nu incerca sa te prefaci ca totul este bine, ca nu s-a intamplat nimic, doar asa, de ochii lumii. Ia decizii, manifesta-te in felul tau, autentic si curajos.” declara Ana Munteanu.

Piesa “De Ochii Lumii” este compusa de Vlad Popescu, Serban Cazan, Cristi Pascu, Sebastian Seredinschi si Florin Boka, in studiourile HaHaHa Production sub egida MediaPro Music, iar clipul este regizat de Isabella Szanto. Aceasta este cea de-a treia piesa lansata de tanara artista, dupa “Masti”, single-ul ei de debut si “Unde Te Duci?”.

Ana Munteanu este in varsta de 17 ani, canta de la 5 ani si in prezent este eleva liceului de muzica “Ciprian Porumbescu” din Chisinau. Talentul muzical si pasiunea pentru muzica le-a mostenit de la parintii ei, iar in 2014, la numai 13 ani, tanara a castigat „Moldova are Talent”, cu piesa Patriciei Kaas – „Il parle d’amour”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *