Ana Baniciu este noul artist Quantum Music! Artista da startul celor mai indraznete coveruri
2017-06-26 16:58:03

Vara aduce pentru Ana Baniciu cea mai importanta schimbare in cariera ei. Tanara artista este cel mai nou artist din portofoliul Quantum Music, singurul label boutique din Romania, si lanseaza cel mai indraznet proiect de cover-uri. In fiecare marti la ora 19:00, Ana isi va invita fanii in lumea ei muzicala, cu un nou cover, intr-o interpretare unica.

Alaturi de Quantum Music, Ana Baniciu este pregatita pentru o schimbare de stil muzical: “Am inceput colaborarea cu Quantum Music de ceva timp si va pregatim un proiect care o sa va surprinda total, pentru ca vom schimba directia muzicala. Pentru aceasta vara v-am pregatit o serie de cover-uri pe care mi-am pus amprenta.”

Ana Baniciu este cantareata, compozitoare si actrita. Ea si-a inceput cariera ca membra a trupei LaLa Band si a jucat in serialele “Pariu cu viata” si “O noua viata”. Prima sa piesa a fost “Iubire sau razboi”, alaturi de rapperul Doddy, au urmat piese precum „Iti dau un La”, „Karma”, „N-a fost sa fie” sau “Aroma de iarna”. Dupa ce a semnat cu Quantum Music, Ana Baniciu se pregateste pentru lansarea unui nou single.

Quantum Music este singurul label boutique din Romania, in portofoliul caruia se regasesc artisti de top precum Raluka sau Irina Rimes. Strategia de dezvoltare Quantum Music este sa aduca in fata publicului noi talente pe care sa le dezvolte.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna coverul “Nu sunt perfecta”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *